LOADING

Artifact

Professionelle spilløsninger til virksomheder & organisationer

OM


ARTIFACT

Artifact er et B2B virtual reality- og spilinteraktionsproduktionshold. Vi udvikler fulde spiloplevelser med høj visuel kvalitet og gameplay. Den grundlæggende service vi leverer er at transformere dine ideer og information om til en interaktiv oplevelse – ofte som en virtual reality produktion.


Vi har hjemme i Polymeren, lidt syd for Odense. Her har vi et ry for god kvalitet, innovation og unikke løsninger. Hvis du leder efter en partner der kan levere eller bidrage til et spilprojekt – så er du kommet til det rette sted!


Vores team tilbyder en bred række services til dit app- eller spilprojekt:Virtual reality game production Virtual reality spilproduktion

3D real time graphics Real time 3D grafik

Creative development Kreativ udvikling

Unreal & Unity Engine Unreal & Unity Engine

2D digital design & illustrations Digitalt design og illustration i 2D

Experience design Oplevelsesdesign

Dev for web, PC & mobile Udvikling til web, PC & mobil

360° digital illustrations Digitale illustrationer i 360°

Game Workshops & education Workshops & uddannelse i spil

Game Prototype development Spilprototypeudvikling

Website design & development Website design & udvikling

Virtual Reality demos & events VR demoer & begivenheder

PROJEKTER


Vores produkter kan findes på en række platforme og i forskellige genrer. Selvom flagskibet i vores produktion er virtual reality oplevelser, har vi lavet adskillige spil til web, mobil og PC. Vores kunder kan forvente et skræddersyet produkt, udviklet med dine ideer og vores ekspertise. Vi hjælper dig med at drage fordel af platformens potentiale og til gøre interaktivitet til projektets kerne. Tag et kig på vores projekter, partnerskaber og samarbejder indtil nu.


viking blacksmith

VIKINGESMEDEN

VR

En virtual reality oplevelse lavet i samarbejde med Ribe Vikingecenter og filmproduktionsselskab Malstrøm. En sjov og historisk nøjagtig oplevelse er i fokus, når du finder dig selv i en digital rekreation, af en vikingesmedje, for at lave dit eget sværd.
Læs Mere

elementary

ELEMENTÆRT

Uddannelse | Mobil | Web

Elementært er et kemispil til uddannelsesbrug. Spillet kører på iPads, android tablets og webGL i en browser, hvilket gør det nemt tilgængeligt i mange uddannelsemæssige sammenhænge.
Læs Mere

kidnapping

KIDNAPNING

Web

Bjarne Reuters Kidnapning er en dansk familiefilm fra filmproduktionsselskab Regner Grasten Film. Vores hold udviklede syv web-baserede minispil til reklamevideoer medvirkende filmens skuespillere.
Læs Mere

hunt for harald

JAGTEN PÅ ARNESTEDET

Uddannelse | Mobil | Web

Jagten På Arnestedet er et dansk sprog- og kultursimulationsspil fra VIFIN der underviser brugeren gennem talegenkendelse og interaktivitet. Vores hold optimerede og genopbyggede kernespillet til en moderne weboplevelse og udviklede en mobilversion til Android, samt en virtual reality showcase.
Læs Mere

snowqueen

SNEDRONNINGEN

VR

I samarbejde med det anerkendte filmproduktionsselskab Zentropa, udviklede vi en virtual reality oplevelse for at promovere deres kommende filmproduktion "Snedronningen".
Læs Mere

nyborg castle

NYBORG SLOT

VR

Nyborg Slot projektet er en unik og skræddersyet virtual reality oplevelse iscenesat i slottets riddersal. Under denne oplevelse kan brugeren lære om fortiden i et fuldt omsluttende miljø.
Læs Mere

modstrom

MOD.STRØM

VR

Til Mod.Strøm Festivalen – 2017 – en kunst- og kulturekspedition - blev den gamle skosålefabrik Polymeren fremvist som en del af temaet "Forladte områder og bygninger". I denne sammenh&aeling;ng levede Artifact en fuld virtual reality oplevelse af det gamle fabriksområde som det så ud i gamle dage.
Læs Mere

city of thieves

TYVENES BY

Brætspil

Tyvenes By er et semi-casual, dog strategisk og sjovt familievenligt brætspil. Med en gennemsnitlig spilletid på under en time, er det en nem tilgængeligt aktivitet for alle. Den interessante spillestil, mekanikker og tiltalende artstyle er alt sammen udviklet udlukkende af vores kernehold i Artifact.
Læs Mere

sosu aupair

SOSU & Aupair

Uddannelse | Web

VIFIN tilbyder gratis spilsimulationer til udlandske au pair og SOSU-medhjælpere. Vi implementerede funktionalitet i disse to point-and-click spil, samtidig med at vi udfyldte 3D miljøerne med flere assets.
Læs Mere

KONTAKT


Har du en ide eller et interessant projekt? Vi altid klar til at tage en snak over en kop kaffe og finde ud af hvad vi kan lave sammen. Vi fast besluttet på at arbejde tæt sammen med dig og din organisation for at udvikle det bedst mulige produkt. Brug gerne kontaktformlen herunder, eller ring til os på telefon.

SEND OS EN BESKED

* påkrævet felt

KONTAKTOPLYSNINGER